NW2Online

Harcos

A Harcos Inkvizítorok a legelitebb harcosok, akik Kigan földjén járnak. Bár már nem állnak se egy kormány, se a Sámánliga felügyelete alatt, még mindig a jó ügyet szolgálják. Fő céljuk a szörnyetegek és a démonok elpusztítása.

A Sámánliga felügyelete alatt képesek voltak eltanulni néhány mágikus trükköt és alkímiai tudást, így ezeknek köszönhetően a Harcos Inkvizítorok mára emberfeletti erőkkel bírnak, fájdalomérzetüket csökkenthetik, gyógyulásukat gyorsíthatják.

Főbb státuszpontok: Erő és Vitalitás

Inkvizítor

A hagyományokat őrző harcosokat nevezik az igazi Inkvizítornak, noha a Védelmezők is Harcos Inkvizítorok. Az Inkvizítorok a régi idők harcosai, hagyományaiknak megfelelően a közelharcokat részesítik előnyben, amiben kihasználhatják testi erejüket és fürgeségüket. Pengéiket mágikus képességeikkel felhevíthetik vagy jegessé tehetik, komoly sebzéseket kiosztva ezzel kaszabolás közben, de igazán akkor félelmetesek, amikor elragadja őket a harc heve és tombolni kezdenek. Ha csak leütnek, nyugodtan mond magad szerencsésnek.

Védelmező

A Harcos Inkvizítorok másik ága a renegátabb, újkori harcosfajta. Ugyan ők is a közelharcot részesítik előnyben, inkább mágikus képességeikre, mintsem fizikai erejükre hagyatkoznak. Képesek javítani saját védelmüket, és megidézhetik az Isigúrok legendabeli szent kardját, ami csak az arra érdemeseknek jelenik meg. A Védelmezők léptei nyomán akár a föld is kettéhasadhat, fegyvereikben pusztító erő várja, hogy szabadjára eresszék. De már annak se örülnél, kedves barátom, ha csak szimplán szemből neked támadnának.

 • Kaszabolás
  Mérj három villámgyors egymást követő csapást ellenségedre.
  Kaszabolás
 • Láng orkán
  Forgasd körbe izzó kardod megsebesítve a körülötted levő ellenségeket.
  Láng orkán
 • Ütközés
  Rohanj nagy erővel a célpont irányába. Ütközéskor leütöd a célpontot.
  Ütközés
 • Tombolás
  Egy bizonyos időre növeli a támadó és mozgási sebességed, ezidő alatt sebezhetőbbé válsz.
  Tombolás
 • Jég kard
  Fegyvered fagyos jéggömbök veszik körül. Egy bizonyos időre növeli a támadóértéket.
  Jég kard
 • Mennyei kard
  Megidézed az Isigúrok szent kardját mely a fellegekből zuhan ellenségedre. Becsapódáskor a célpont körüli területen is sebez.
  Mennyei kard
 • Földrengés
  Dobbants nagy erővel, széthasítva magad alatt a talajt. Sebzi és leüti magad körül az ellenfeleket.
 • Fény páncél
  Egy időre növeli a védekezésed, valamint csökkenti a mozgási sebességed. A fény páncél időtartama alatt nem üthetnek le.
 • Láng hasítás
  Szemből támadsz az ellenségre. Frontális átütő támadás.
 • Erõhullám
  Szabadjára engeded a fegyveredben rejlő pusztító erőhullámot. Több célpont elleni átütő támadás.
2023 szeptemberi események
H K SZ CS P SZ V
28
29
30
31
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8